Partner CAG Luchtkwaliteit
CAG
Wij werken samen met CAG. CAG is een Test-, Inspectie- en Consultancybedrijf, gespecialiseerd in gebouwveiligheid met de focus op het gebied van drinkwater, proceswater en (binnen) luchtkwaliteit. Zij informeren (en helpen) gebouweigenaren en beheerders over het verzorgen van een gezonde kwaliteit en te voldoen aan wet- en regelgeving.

Pijlers:
• Controleren van binnenklimaat
• Meten van lucht- en waterkwaliteit
• Testen van binneninstallaties
• Inspecteren van werkruimten

Partner DB ArboAdvies

DB Arboadvies
De RI&E specialist waarmee wij samenwerken is Dirk Bok van DB Arbo Advies. DB Arbo Advies is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het opzetten van een Arbobeleid.

DB Aroboadvies begeleidt het management of de personeelsvertegenwoordiging van organisaties en bedrijven bij het opzetten van Arbobeleid of gerelateerde onderwerpen. Op het gebied van arbeidshygiëne en veiligheid worden risicofactoren voor de fysieke gezondheid van uw medewerkers in kaart gebracht. Ook worden met erkende methodieken mogelijke gevaren op de werkplek onderzocht.

Partner Diëtheek

Diëtheek
Diëtheek is een landelijke organisatie van diëtisten met vestigingen door heel Nederland. De dienstverlening kenmerkt zich door klantgerichtheid, deskundigheid, een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid. De diëtisten van Diëtheek zijn niet alleen de deskundigen op het gebied van de juiste voeding, maar ook goede coaches om mensen te steunen bij een verandering in de leefstijl. Wij werken met diëtheek samen om mensen verantwoorde, persoonlijke voedingsadviezen te kunnen bieden, welke op een praktische en realistische manier in iemands leven passen.

Partner FysioDynamics

FysioDynamics

FysioDynamics is een fysiotherapiepraktijk, gespecialiseerd in onder andere fysiotherapie, manueel therapie, oefentherapie en de beweginganalyse. Wij werken met de fysiotherapeuten van FysioDynamics Purmerend voor de coachingtrajecten die wij aanbieden, fysiotherapie op locatie en de werkplekanalyse. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij FysioDynamics voorop. Elke behandeling is gebaseerd op het individu. De fysiotherapeuten zijn op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en hebben naast de algemene deskundigheid hun eigen aanvullende aandachtsgebieden, zoals schouderklachten en manueel therapie.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 juni 2017 door: