Waar wij voor staan

Gezonde werknemers zijn de basis van een gezonde organisatie. Samen met u werken we aan het bewaken en verbeteren van de inzetbaarheid van uw medewerkers. Dit doen we met ons team van enthousiaste professionals. De samenwerking tussen de verschillende disciplines, fysiotherapeut, stresscoach/ verpleegkundige en diëtist, verhoogt de doelmatigheid en doeltreffendheid van onze diensten.

We focussen ons op specifieke doelgroepen, het werk en de omstandigheden. Wij zijn ervan overtuigd dat per branche of bedrijf de gezondheidsrisico’s anders liggen. Om deze reden hebben wij de mogelijkheden voor onze diensten in onderverdeeld in modules. Zo maken we het mogelijk om de focus te leggen om dat gebied dat voor uw medewerkers relevant is. Daardoor leveren wij maatwerk. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak en professionele dienstverlening.

redenen voor een PMO

Bent u overtuigd van de waarde van gezonde werknemers? Of wilt u graag meer informatie van ons ontvangen? Neemt u dan contact met ons. Of vraag direct een offerte aan.

Voor het laatst bijgewerkt op: 7 april 2016 door: